Sportcongres Zuid-Holland

Bestuurders, kaderleden, trainers, coaches, sporters en mensen uit het onderwijs zijn op woensdag 4 november welkom bij het Sportcongres Zuid-Holland. Het congres opent met een presentatie van bestuurslid van NOC*NSF en oud-voorzitter van de KNHB André Bolhuis over het Olympisch Plan 2028 en de gevolgen die dat voor de sport in de provincie heeft. Ook kunnen de bezoekers deelnemen aan tien verschillende workshops over onder meer positief coachen, het opzetten van een talentvolgsysteem en krachttraining voor de jeugd.

Het congres is gratis en wordt gehouden in Hotel Van der Valk in Pijnacker. Aanmelden kan via www.sportservicezuidholland.nl/sportcongres

Regio Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×