King for a Day

Afgelopen woensdag heeft King for a Day zijn deuren officieel geopend. Met dit in Scheltema gevestigde jongerenplatform wil de gemeente jongeren onder andere helpen bij het ontplooien van ideeën voor nieuwe activiteiten, zodat er meer voor jongeren georganiseerd wordt. Uit onderzoek is gebleken dat de Leidse jongeren een plek missen, waar hun ideeën en initiatieven serieuze aandacht krijgen. King for a Day wil die aandacht gaan bieden.

Met behulp van deskundige en professionele ondersteuning worden jongeren met een goed plan geholpen bij de uitvoering. King for a Day helpt hen niet alleen met organiseren, maar geeft ook trainingen op het gebied van communicatie, reclame en onderzoek. Ook organisaties die een vraag hebben op het gebied van jongeren, kunnen er terecht. De eerste activiteit van King for a Day vindt zaterdag al plaats. Dan wordt een grote jongerenparty georganiseerd.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×