Thaise theatergroep in Theater Ins Blau

De Thaise theatergroep Moradokmai komt voor een korte tournee naar Nederland en zal een voorstelling geven in het Leidse Theater Ins Blau. Voorafgaand aan de voorstelling geeft de theatergroep een workshop in het Engels over haar werkwijze. In Thailand is de groep erg populair, mede doordat allerlei actuele problemen en vraagstukken uit de Thaise samenleving in de stukken verwerkt worden. De voorstelling ‘Wesandon, the lost track to Nirvana’ is gebaseerd op de biografie van de grote Boeddha en gaat over de moeilijke beslissingen die Prins Wesandon (Boeddha) moet nemen om het Nirvana te bereiken: moet hij afscheid nemen van zijn dierbaren voor dit hogere doel, of moet hij kiezen voor een leven omringd door zijn geliefden?

De voorstelling, in het Engels en Thais, vindt plaats op 16 oktober, aanvang: 20.30 uur. De workshop wordt gehouden van 16.30 tot 18.30 uur. Inschrijven voor de workshop: rudie@theaterinsblau.nl.
Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.theaterinsblau.nl

Theater Ins Blau bevindt zich in het Haagweg4 complex.

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×