Extra Dino-activiteiten in herfstvakantie bij Naturalis

Tijdens de aankomende herfstvakantie organiseert Naturalis elf extra ‘dino-activiteiten’ voor de jeugd. Op de binnenplaats staat een grote zandbak, waaruit kinderen hun eigen fossiel kunnen opgraven en vervolgens kunnen prepareren om mee naar huis te nemen. Theatermaker Wijnand Stomp leert de kids om in de huid van een dinosaurus te kruipen. Naast knutselen, schminken of een digitale dinoquiz spelen, kunnen de jonge bezoekers zelfs hun eigen dinoschatten tentoonstellen. Ook de nieuwe dinosaurus, die woensdag 30 september voor een ‘live’ publiek in elkaar is gezet, is te bewonderen voor jong en oud. Deze plateosaurus is een planteneter van bijna zes meter lang en werd twee jaar geleden opgegraven bij het plaatsje Frick in Zwitserland. Meer info en volledig programma: www.naturalis.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×