Cees Goekoop neemt het jubileumboek in ontvangst. Foto: PR.

Open Asieldag Stevenshage groot succes

Ondanks de wat onhandige datum, afgelopen 3 oktober, was de Open Asieldag van streekdierentehuis Stevenshage , een groot succes. Veel mensen en kinderen trotseerden regen en wind en kwamen naar de Kenauweg voor een kijkje achter de schermen en de vele leuke activiteiten, die georganiseerd werden. Zo was er, onder andere een gezellige rommelmarkt en werden demonstraties hondenopvoeding gegeven. Na een korte toespraak van Bob Nieman, voorzitter van het bestuur van het dierenasiel, ontving oud-burgemeester Cees Goekoop het eerste exemplaar van het jubileumboek met, naar zijn zeggen, op dat moment een zeer toepasselijke titel: ‘Een verzopen kat’. Kinderen van de Emmausschool in Voorschoten hadden een bedrag van € 3500 voor het asiel bij elkaar gebracht met een speciale sponsorloop. De kinderen kregen een luid applaus en werden namens de asieldieren hartelijk bedankt.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×