Locaties van de autobranden .

Oegstgeester pyromaan nu ook in Leiden actief?

In de nacht van maandag op dinsdag, rond 00.30 uur, werd een auto in brand gestoken op de Van Ledenberchstraat in Leiden. Omdat de brand dichtbij de gemeentegrens met Oegstgeest plaatsvond, neemt het team van Oegstgeest ook deze brand mee in haar onderzoek. Vanmorgen om 01.35 ging ook in Oegstgeest opnieuw een auto in vlammen op. De auto stond geparkeerd op de Kees van Baarenlaan. Een buurtbewoner probeerde nog met een tuinslang het vuur te blussen, maar het mocht niet meer baten. Sinds half augustus zijn er in Oegstgeest nu 14 auto’s in brand gestoken en één in Leiden. In totaal raakten 18 auto’s beschadigd. Nogmaals vraagt de politie getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 en wanneer men iets verdachts ziet, onmiddellijk 112 te bellen.

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×