Voorschoterweg in onderhoud

Vanaf morgen wordt er groot onderhoud gepleegd aan de Voorschoterweg. Tot half november is het gedeelte tussen de Hooghkamerbrug en de Churchilllaan versmald. De hoofdrijbaan, het fietspad en de Hooghkamerbrug krijgen een nieuwe asfaltlaag en op de weg wordt nieuwe belijning aangebracht. De uitvoegstrook bij de kruising met de Brahmslaan vervalt. Een aantal bushaltes wordt verplaatst en de bushaltes worden toegankelijker gemaakt voor mindervaliden. Het voetpad komt direct naast het fietspad te liggen. De middenberm verdwijnt hier en het fietspad wordt verbreed.

De werkzaamheden vinden doordeweeks plaats tussen 07 en 16.00 uur. In de weekenden van 16 tot 18 oktober, 23 tot 25 oktober, 30 oktober tot 1 november en 6 tot 8 november werkt de provincie van vrijdagavond 20 uur tot maandagochtend 6 uur. Tijdens de werkzaamheden blijft er altijd één weghelft open voor het verkeer in twee richtingen. Fietsers worden in twee richtingen over het fietspad aan de overzijde van de weg geleid.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×