Leidenaar opgepakt in verband met Dancefeest Hoek van Holland

Gisteren zijn opnieuw twee verdachten aangehouden in verband met de ongeregeldheden tijdens het Dancefeest in Hoek van Holland. Naast een 25-jarige man uit Rozendaal is ook een 19-jarige Leidenaar aangehouden. De Leidenaar is als voetbalhooligan al eerder met de politie in aanraking geweest. De twee worden verdacht van openlijke geweldpleging op het strand van Hoek van Holland op 22 augustus, waarbij een dode viel en zes gewonden. Het totaal van de aanhoudingen komt hiermee op tien. Ook vijf agenten worden als verdachten beschouwd. Vanavond werden tien foto’s vertoond van verdachten, die nog niet zijn opgepakt, in het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’. Deze foto’s zullen ook op de site www.politie.nl te zien zijn.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×