Informatiedag Sint Elisabeth Gasthuishof

Het Sint Elisabeth Gasthuishof is komende zaterdag open voor publiek. Ter gelegenheid van de Dag van de palliatieve zorg kunnen belangstellenden binnenlopen om het monumentale pand uit 1428 op beperkte schaal te bekijken en informatie te krijgen over de zorg die het Hospice biedt.

Het Sint Elisabeth Gasthuishof is open tussen 10.00 en 11.30 uur en tussen 14.00 en 15.30 uur. Om 11.00 uur spreekt Rob Boxhoorn over casemanagement palliatieve zorg, een nieuwe dienst voor mensen die uitbehandeld zijn en niet meer beter kunnen worden. Om 14.30 uur vertelt Tycho van der Reijden van de LeShan stichting, over psychosociale begeleiding van mensen met kanker en hun naasten. Palliatieve zorg is de zorg voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn. In het Sint Elisabeth Gasthuishof kunnen maximaal acht patiënten tegelijk de laatste fase van hun leven doorbrengen. Door deze kleinschalige aanpak is er veel aandacht voor de cliënten.

Het huis ligt aan Elisabeth Gasthuishof 5, en is te bereiken via de ingang unit tegenover de school in de Caeciliastraat.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×