Archieffoto: Chris de Waard.

Hulp gezocht voor Sinterklaas!

Het ‘Huis van Sinterklaas’, in de Leidse Waag, was vorig jaar een groot succes en ruim 38.000 jongens, meisjes, mama’s, papa’s, opa’s en oma’s kwamen op bezoek. Ook dit jaar zal de Goede Sint twee weken op zijn bekende Leidse logeeradres bivakkeren, maar er is een probleem: Sinterklaas heeft hulp nodig. Naast zijn vaste staf aan Pieten, die met hem meereizen vanuit Spanje, doet de Sint een beroep op plaatselijke vrijwilligers om hem in alle drukte bij te staan. Vooral op doordeweekse dagen is de hulp van Pieten vanaf 16 jaar erg welkom. Vanaf zondag 22 november tot en met 5 december worden er diverse leuke én gratis activiteiten voor de kleintjes georganiseerd.

Wie geïnteresseerd is om een of meerdere dagen het team van Sinterklaas te komen versterken, kan contact opnemen met het Centrum Management Leiden: nicole@centrumvanleiden.nl, of via 071 – 514 04 35.

Meer info: www.huisvansinterklaas.nl

Het Centrum Management Leiden zorgt voor de professionele werkkleding en de make-up.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×