Dertiende autobrand in Oegstgeest

Vanmorgen rond 07.00 uur is er voor de dertiende keer een auto in brand gestoken in Oegstgeest. Dit keer gebeurde dat op de Tilly Koenenlaan. Omstanders wisten het vuur te blussen, waardoor voorkomen werd dat ook andere auto’s in vlammen opgingen. Sinds half augustus zijn er in Oegstgeest dertien auto’s in brand gestoken, waarbij in totaal vijftien auto’s beschadigd werden. De politie geeft de branden de hoogste prioriteit en heeft een rechercheteam van zes mensen geformeerd die zich met de zaak bezighouden. Ook zijn agenten opvallend en in burger aanwezig in de wijken om extra te surveilleren. De politie heeft op internet een speciaal dosier aangelegd over de autobranden.

De politie verzoekt getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben, contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Mocht u iets verdachts zien, bel dan gelijk 112. Bij winkelcentrum de Lange Voort staat een stoepbord, waarop mensen aangespoord worden alert te zijn en informatie te delen met de politie van Oegstgeest.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×