Foto's: Jacqueline Borg

Huiverig aan de hutspot

Na de spetterende opening op de Garenmarkt, gingen grote groepen mensen op weg naar de Hooglandse Kerkgracht voor een verwarmend bordje Hutspot. De regen hield zich even stil, maar de traditionele bodywarmers en vesten werden extra dicht geritst; koud! Drommen mensen stonden in de rij voor een lekker bordje hutspot. Onder de afdakjes en de bomen van de Hooglandse kerkgracht was het ook met een klein buitje prima uit te houden. Daarna de stad in voor muziek, feesten, het mega Lunapark, de Pleintaptoe, waar K&G in de bloemetjes wordt gezet en een swingend afsluitfeest op de Garenmarkt. Morgen vroeg uit de veren voor de Reveille én de uitreiking van Haring en Wittebrood. Daarna nog een heel feestprogramma voor de boeg. Meer info en volledig programma: www.3october.nl

Cultuur Leiden 3oktober2009


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×