Buitenschoolse opvang ook in het weekend

Komende maandag opent de buitenschoolse opvang Kids & Koters de deuren. Deze opvang aan Kernstraat 2 is op schooldagen geopend tussen 14.30 en 18.30 uur. Op woensdag gaan de deuren zelfs al om 11.30 uur open. In de vakanties kunnen kinderen er terecht tussen 08.00 en 18.30 uur. Op zaterdag en zondag zijn de kinderen ook welkom, dan tussen 08.00 en 18.00 uur.

De BSO is een initiatief van Cassandra Rijnsburger en Marcel Elderhorst en is geregistreerd bij de gemeente. Door de weeks is Kids & Koters bedoeld voor leerlingen van de basisscholen in de Burgemeesters- en Professorenwijk en Roomburg. In het weekend zijn alle Leidse kinderen welkom, zowel structureel als incidenteel.

Op www.kidskoters.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×