Foto: archief Sleutelstad.

Stemmen op uitlatenboom kan niet meer

Leiden is één van de 15 gemeenten die meedoet aan de verkiezing `Welke boom heeft de X-factor?’ Voor deze bomenverkiezing mochten de Leidenaars ook zelf hun favoriete groene long nomineren. Zo werd ook de Vihiculus Qnalpodii genomineerd. Deze uitlatenboom staat sinds januari in de Hortus, ter gelegenheid van de Leidse Luchtwerken. Ook nu bleek dat dit bijzondere kunstwerk veel fans heeft. Een groot aantal kiezers heeft zijn stem er namelijk op uitgebracht. Omdat de boomverkiezing alleen bedoeld is voor levende bomen, kunnen de Leidenaars niet langer op de Vihiculus Qnalpodii stemmen. Wie nog wil stemmen op een echte Leidse boom, kan dat nog tot en met woensdag 28 oktober doen, via www.boomverkiezing.nl .

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×