Ook bij de repetitie van de Koraalmuziek maakte de medewerkers van 3 Oktoberradio opnames die tussen 1 en 4 oktober te beluisteren zullen zijn. (Foto: Emile van Aelst).

Ook dit jaar weer vier dagen 3 Oktoberradio

Voor het vierde achtereenvolgende jaar verzorgt de Leidse Stichting Evenementen Radio (SLER) weer vier dagen live uitzendingen van het Leidens Ontzet. 3 Oktoberradio is vanaf 1 oktober 00:00 uur tot en met 4 oktober ’s avonds 00:00 uur te ontvangen op 107 FM in de ether en via internet op www.3oktoberradio.nl . De tijdelijke radiozender zorgt ervoor dat iedereen die niet bij het feest aanwezig kan zijn, toch kan meegenieten van de 3 oktoberfeesten. De programma’s komen uit de studio vanaf het Informatiecentrum Nieuw Leyden, daarnaast zullen verschillende reporters live verslag doen van de evenementen en sfeer in de stad. Vanaf het Minikoraal tot en met het Vuurwerk kunnen de luisteraars alle evenementen live meemaken. Op 4 oktober zullen er diverse samenvattingen en herhalingen worden uitgezonden.

Dit jaar maakt 3 Oktoberradio ook verslagen van diverse activiteiten in de aanloop naar 3 oktober. Zo zijn er opnames gemaakt van de presentatie van de speciale 3 Oktoberkrant, oefening Koraalmuziek, Jazz bij de Burcht en het Seniorenfeest in de Stadsgehoorzaal. Deze opnames zijn nu al te beluisteren via de internetsite www.3oktoberradio.nl. Via internet kan niet alleen de uitzending worden beluisterd, maar is het ook mogelijk te chatten met de presentatoren, verzoekjes aan te vragen, en een  kijkje te nemen in de studio via de webcam.

Cultuur Leiden 3oktober2009


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×