Ook nu staat Corry Konings nog volop in de belangstelling. deze zomer kwam haar nieuwe single '1000 keer aan jou gedacht' binnen in de hitlijsten. (Foto: PR).

Corry Konings signeert en zingt in Leiden

Corry Konings, dé koningin van het levenslied, viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Naar aanleiding hiervan verscheen haar biografie ‘Mooi was die tijd’, geschreven door entertainmentdeskundige en tv-presentator Evert Santegoeds. Vandaag signeert Corry vanaf 13.30 uur haar biografie bij boekhandel Selexyz Kooyker aan de Breestraat 93. Ook geeft ze een mini-concert, waarbij ze een aantal van haar hits zal zingen.

Aan entertainmentdeskundige en tv-presentator Evert Santegoeds doet Corry haar hele verhaal. Eerlijk, onthullend en compleet. En veel bekende namen passeren de revue. ‘Huilen is voor jou te laat’ waren de zes woorden waarmee Corry Konings in 1970 muziekgeschiedenis schreef. De bestverkochte Nederlandse nummer 1 hit aller tijden. Dat Corry Konings (Breda, 1951) een ster en succesvol zakenvrouw zou worden, lag bij haar geboorte niet erg voor de hand. Haar toekomst leidde eerder naar een kapsalon dan naar ‘AHOY’ en andere grote podia. Hoe het zover kon komen, wat zij ervoor moest doen – en laten – en het geheim van haar succes… het staat allemaal in de memoires. Want eindelijk doet Corry Konings een boekje open over haar leven, haar liefdes en haar zelf.

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×