Open Dag gerenoveerde wooncomplex Oranje- en Waardgracht

Aanstaande zaterdag organiseert Portaal Leiden een Open Dag in het gerenoveerde wooncomplex aan de Oranjegracht en de Waardgracht. De woningen hebben volgens de corporatie een ware metamorfose ondergaan, waarbij veel woningen zijn vergroot, samengevoegd of sommige vervangen zijn door hofjes en binnentuinen. De hele renovatie heeft zo’n 2,5 jaar geduurd en verliep niet altijd even vlekkeloos. Op de Groensteeg zal zaterdag een tent staan, waar bezoekers een fotoserie over het verloop van de renovatie kunnen bekijken.

Van 13.00-16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen rond de woningen en in de binnentuinen. Om 13.30 uur zal de directeur van Portaal, Christoffel Klap, met een officiële handeling de Open Dag starten. Daarnaast zal architect Peter van Swieten over het ontwerp van de renovatie vertellen.

’s Middags kan men ook het pand van ‘Dress for Succes’ bezoeken aan de Waardgracht 21.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×