Foto: Jordy Kortekaas / K&G

Leiden huldigt WMC-kampioen K&G

Voorafgaand aan de Pleintaptoe op vrijdagavond 2 oktober, zal de gemeente Leiden de Show- and Marchingband K&G huldigen vanwege het fantastische resultaat, dat het orkest heeft geboekt tijdens het Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade. K&G werd hierbij opnieuw kampioen. De huldiging vindt plaats in het bijzijn van twee andere K&G-orkesten, de K&G achterban én het Leidse publiek. Dankzij de medewerking van de 3 October Vereeniging kan de huldiging direct na de opening van de Pleintaptoe plaatsvinden.

Het voorprogramma van de Pleintaptoe op de Garenmarkt begint met een optreden van K&G 3, om 20.00 uur. Direct na de opening van de taptoe, om 21.00 uur, zal een vertegenwoordiger van het college van B&W de leden van de Show- and Marchingband K&G toespreken. Het hoofdprogramma van de Pleintaptoe wordt hierna vervolgd.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×