Hollen voor het goede doel

De Leiden Road Runners Club (LRRC) die volgende maand 20 jaar bestaat, komt in actie voor het goede doel. Onder het motto De Uitdaging vinden er allerlei activiteiten plaats, waarvan de opbrengst gaat naar de Mauritsgroep in Voorschoten (scouting voor lichamelijk gehandicapte kinderen), speeltuin de Speelschans in Roomburg en Hollen met Hara (een hardloopgroep voor migrantenvrouwen).

 

In oktober organiseert LRRC een viertal hardloopwedstrijden over een afstand van 5 kilometer. Deze wedstrijden zijn ook toegankelijk voor minder geoefende hardlopers en wandelaars. De eerste tocht voert door polderpark Cronesteijn en is gepland op vrijdagavond 9 oktober om 20.30 uur. Langs het parcours staan fakkels. Voor kinderen is er tegelijkertijd een lampionoptocht. De andere drie lopen vinden plaats op zaterdag 10 en 17 oktober.

Per wedstrijd wordt op basis van elektronische tijdregistratie een klassement opgemaakt voor diverse wedstrijdcategorieën en een overall winnaar en winnares. Inschrijven kan via www.lrrc-lustrum.com . Het is ook mogelijk aan één wedstrijd deel te nemen.

Leiden Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×