Bijbels Leerhuis 'Uw koninkrijk kome'

Dr. Rieuwerd Buitenwerf, nieuwtestamenticus en manager Vertalen & Bijbelgebruik bij het Nederlands Bijbelgenootschap, start komende maandagavond met een Bijbels Leerhuis. Thema dit jaar is ‘Uw koninkrijk kome’, iets waar in het Onze Vader om gebeden wordt. Feitelijk is dat koninkrijk de nieuwe wereld die de vroegste christenen verwachtten. Tijdens de eerste bijeenkomst wordt gekeken naar de Joodse oorsprong van die verwachting. De vijf daarop volgende avonden komen teksten uit het Nieuwe Testament aan de orde, waaronder brieven van Paulus en het Marcus Evangelie.

Het Leerhuis vindt plaats in Kerkelijk Centrum de Regenboog aan Watermolen 1 in de Merenwijk en is gepland op de maandagavonden 21 september, 5 en 12 oktober, 2 en 16 november en 7 december. Elke bijeenkomst duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Deelname is gratis.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×