Stukafest Leiden zoekt artiesten voor studentenkamerfestival

Stukafest Leiden is op zoek naar artiesten, die volgend jaar op 18 februari, willen optreden op diverse minipodia in zo’n 20 studentenkamers in de Sleutelstad. Artiesten van elk genre, zoals muziek, dans, poëzie, film of cabaret kunnen zich aanmelden via een mailtje naar leiden@stukafest.nl .

Afgelopen jaar was Stukafest een groot succes, waarbij 90% van de kaartjes verkocht werd. Optredens waren er onder andere van de band Karma’s Kitchen, harpiste Lavinia Meijer en cabaretier Edo Berger. Het festival werd afgesloten met een spectaculair feest in het LVC.

Meer info: www.stukafest.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×