Naaldhakkenrace tijdens Leidse Ladies' Day

Op zondag 27 september worden winkelende dames in het centrum van Leiden extra verwend tijdens de Ladies’ Day die wordt georganiseerd door een groot aantal centrumwinkeliers. Alle deelnemende winkels leggen de rode loper uit en hebben die dag speciale aanbiedingen en extraatjes voor de ‘Ladies’.  Onder het motto ‘Shoppen is topsport’ gaat om 13.00 uur op de Vismarkt de Leidse Ladies Loop van start, een bloedstollende race op naaldhakken. De presentatie van dit vrouwelijke evenement is in handen van Aad van der Luit. De hoofdprijs is 200 euro.

Op Ladies’ Day kunnen de dames bovendien genieten van een High Tea bij Brasserie Fyn, Dende, Cityhall en de Vriend.
 
Meer informatie op: www.ladiesdayleiden.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×