IJsselmeerlaan twee weken dicht

De IJsselmeerlaan is vanaf vrijdag twee weken afgesloten voor al het autoverkeer. Tot en met 2 oktober is de weg vanaf de Slaaghsloot volledig dicht voor auto’s, vanwege asfalterings- en aansluitingswerkzaamheden. Dit zijn de laatste werkzaamheden aan de vernieuwing van het kruispunt Willem de Zwijgerlaan/IJsselmeerlaan/Sumatrastraat. Het verkeer dat uit de Merenwijk komt, wordt omgeleid via de Gooimeerlaan (Zwartemeerlaan, Veluwemeerlaan). Dat zal leiden tot flinke vertragingen. De Sumatrastraat kan niet meer vanaf de Willem de Zwijgerlaan worden ingereden. Het verkeer wordt omgeleid via de Kooilaan en de Surinamestraat. Uitgaand verkeer vanaf de Sumatrastraat blijft mogelijk tot 16 september. Vanaf die dag tot en met 2 oktober wordt de Sumatrastraat ook in deze richting van de Willem de Zwijgerlaan afgesloten. Het uitgaande verkeer wordt dan via de Surinamestraat en de Kooilaan omgeleid. Op 3 oktober is het kruispunt weer ontzet van alle werkzaamheden en is het toegankelijk voor al het autoverkeer.
Op www.leiden.nl/willemdezwijgerlaan staat meer informatie.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×