Wetenschappers in debat over evolutie

Ter gelegenheid van het Darwinjaar staat het Science Café komende zondag in het teken van de evolutie. Wetenschappers gaan dan met elkaar in debat over de cryptische vraag””eigen soort eerst?” Overheden en natuurbeschermers stellen alles in het werk om er voor te zorgen dat planten en dieren uit het buitenland uit Nederland geweerd worden, zodat de inheemse natuur in stand blijft. Zondag buigen de wetenschappers zich over de vraag of hiermee niet ingegrepen wordt in het natuurlijke proces van evolutie. Aanwezige wetenschappers zijn: Dr. Arjan Gittenberger die als marien bioloog de exotische soorten onder water in kaart brengt en milieubioloog dr. Wil Tamis.

Het debat wordt geleid door Arnout Jaspers, redacteur van het tijdschrift NWT Natuurwetenschap & Techniek. Publiek is welkom om de meningen aan te horen en een eigen mening te vormen. De bijeenkomst begint om 15.00 uur in het restaurant van Naturalis.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×