Beroemde Engelse organist te gast in Leiden

Komende week verzorgt de beroemde Engelse organist David Bednall twee orgelconcerten in de Sleutelstad. De in 1979 geboren Sub Organist van Bristol Cathedral, is één van Engelands grootste talenten. Hij treedt regelmatig op bij belangrijke gelegenheden en heeft met zijn improvisaties diverse prijzen gewonnen. Ook componeert hij koormuziek. Dinsdag is Bednall te beluisteren in Kerkelijk Centrum de Regenboog aan Watermolen 1 in de Merenwijk. Op het fraaie Engelse Forster & Andrews-orgel speelt hij Engelse en Franse werken en improvisaties. Donderdag bespeelt Bednall een orgel van de Hooglandse Kerk.

Beide concerten beginnen om 20.15 uur. De toegangsprijs is 10 euro voor niet-leden van Stichting Cathedral Organ Leiden.

Op www.cathedralorgan.nl staat meer informatie.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×