Vier 'loverboys' aangehouden

De politie Hollands Midden heeft afgelopen donderdagavond vier mannen aangehouden, die verdacht worden van loverboy-praktijken. De vier, een 22-jarige Leidenaar, twee Schiedammers van 30 en 23 jaar en een 22-jarige Rotterdammer, ronselden verschillende jonge vrouwen om onder andere drugs te smokkelen vanuit Suriname naar Nederland. De politie startte in nauwe samenwerking met de collega’s in Suriname, een actie op om twee vrouwen van 18 jaar veilig naar Nederland terug te laten keren. De vrouwen zijn vermoedelijk slachtoffer van de loverboy-praktijken van het viertal. De politie sluit niet uit dat er nog meer vrouwelijke slachtoffers in handen zijn gevallen van deze verdachten en doet daarom nog verder onderzoek.

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×