Emanuel Ax, foto: PR.

Exclusief recital Emanuel Ax in Stedelijk Concertgebouw Leiden

De wereldberoemde meesterpianist Emanuel Ax zal op woensdag 9 september een exclusief recital geven in het Stedelijk Concertgebouw Leiden. Voor dit solo-optreden komt Ax speciaal over uit New York. Op het programma staan werken van Schubert, Schumann en Chopin. De BBC vergeleek in het bekende radioprogramma ‘Building a Library’ tientallen opnames van de ballades van Chopin en riep Ax uit tot de beste vertolker ooit. Ax treedt regelmatig op met beroemde orkesten, zoals de New York Philharmonic, de Berliner Philharmoniker en het Koninklijk Concertgebouworkest.

Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten kunnen telefonisch bij de kassa van het Stedelijk Concertgebouw Leiden worden gereserveerd (071-513 17 04) of via de website: www.stedelijkconcertgebouwleiden.nl.

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×