Supermarktoplichter bij Team West

De laatste Leidse zaak waar Team West vanavond aandacht voor vraagt, is de oplichting van de Spar. De winkelier kreeg een telefoontje van een man die voor een feest een grote hoeveelheid drank en andere artikelen wilde bestellen. De winkelier ging hiermee akkoord. Hierop vroeg de beller of hij een grote hoeveelheid wijn die hij van een eerder feest over had, mocht terugbrengen. Ook daarmee stemde de winkelier in. De man kwam bij de Spar aan met voor ongeveer 200 euro aan flessen wijn. Omdat de medewerkers de boel niet helemaal vertrouwden, bekeken zij de camerabeelden. Daarop was te zien hoe de man in de winkel een leeg mandje vulde met flessen. Toen de winkel het telefoonnummer belde dat de dader opgegeven had, bleek dit van iemand te zijn, wiens nummer al vaker opgegeven is door mensen die iets op hun kerfstok hebben. Team West toont beelden van de man en hoopt dat iemand hem herkent.

 

Team West wordt dinsdag om 17.21 uur uitgezonden en vanaf 19.21 uur elk uur de hele nacht herhaald. Woensdag wordt Team West om 07.21 uitgezonden waarna het elk uur herhaald wordt tot 13.21 uur.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×