Voorschoterweg in onderhoud

De provincie neemt de Voorschoterweg (N447) in onderhoud. Vanaf begin oktober wordt op het gedeelte vanaf de Churchilllaan tot en met de Hooghkamerbrug over de Korte Vliet, het asfalt vervangen. Verder komt er nieuwe belijning. De nieuwe lijnen geven aan hoe hard het verkeer mag rijden en voor welk verkeer de weg bedoeld is. Tenslotte vervalt de uitvoegstrook bij de kruising met de Brahmslaan en worden de bushaltes ter hoogte van deze laan verplaatst richting de kruising. Omdat het verkeer voor de kruising vaart mindert, is het veiliger voor de bus om daar te stoppen. De nieuwe haltes worden rolstoeltoegankelijk.

Het karwei duurt ongeveer vijf weken. De werkzaamheden vinden grotendeels doordeweeks plaats. Eventueel wordt er ook een aantal nachten en een weekend gewerkt. Er is steeds één rijbaan open voor het verkeer in twee richtingen. Ook de fietspaden worden om beurten aangepakt, waarbij de fietsers tijdelijk over het fietspad dat niet in onderhoud is, rijden.

Op www.n447.nl staat meer informatie.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×