Beginsterscursus bij karateschool Phoenix

Binnenkort start karateschool Phoenix weer een beginsterscursus karate en zelfverdediging. In 15 lessen leren vrouwen met en zonder handicap of blessure op hun eigen niveau, hoe zij zich weerbaarder kunnen opstellen en hoe zij hun conditie kunnen verbeteren. De cursus begint op zondagavond 13 september. OP zondagavond 30 augustus en 6 september zijn proeflessen ingepland. De cursus kost 99 euro. Na afronding sporten de deelnemers de rest van het jaar mee met de gevorderden. De cursus en proeflessen worden om 19.30 uur gegeven in Gymzaal de Weerklank aan Robijnstraat 100. Opgeven kan via www.karatevoorvrouwen.nl.

Leiden Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×