Politie Oegstgeest onderzoekt reeks branden

De politie van Oegstgeest onderzoekt een aantal branden dat zich sinds donderdag 14 augustus in die gemeente heeft voorgedaan. Voor het onderzoek is de politie op zoek naar mensen die mogelijk belangrijke informatie hebben die tot de aanhouding van de dader(s) kan leiden. Zij worden verzocht om contact op te nemen met de politie in Oegstgeest. Dit kan door langs het bureau te gaan of te bellen met 0900-8844. Als men informatie heeft maar liever anoniem wil blijven, dan kan ook gebeld worden naar Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000.

De branden deden zich voor vanaf het afgelopen weekend. In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 augustus stonden een vuilcontainer aan de Geverstraat en een auto aan de Hofbrouckerlaan in de brand. Dit gebeurde tussen 01.00 en 03.10 uur. Ook is er die nacht geprobeerd een op de Frans Halslaan geparkeerde auto in brand te steken. Woensdagavond 19 augustus rond 23.40 uur stond de voorkant van een aan de Piet Heinlaan geparkeerde auto in de brand. Bij een andere auto was het geprobeerd tussen maandag 17 en donderdag 20 augustus. De eigenaar deed daar vandaag aangifte van.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×