Open Leids Wii kampioenschap voor goed doel

Naar aanleiding van het 20-jarig bestaan van de Leiden Road Runners Club (LRRC), worden dit hele lustrumjaar activiteiten georganiseerd, waarvan de opbrengst bestemd is voor goede doelen. Deze doelen liggen dichtbij, zoals speeltuinvereniging De Speelschans, scoutinggroep voor lichamelijk gehandicapte kinderen De Mauritsgroep en Hollen met Hara, een loopgroep voor migrantenvrouwen. Op vrijdag 4 september organiseert het LRRC een Open Leids Wii kampioenschap, waarbij virtueel getennist wordt. Andere Wii-spelen kunnen individueel gespeeld worden voor extra prijzen.

De toegang is gratis en aanmelden kan tot 1 september via lrrc-lustrum@live.nl. Het kampioenschap vindt plaats in het clubhuis van de LRRC op sportcomplex De Vliet, Voorschoterweg 8, Leiden. De deuren gaan open om 19.30 uur.

Meer info: www.lrrc-lustrum.com .

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×