VVV Warmond vanaf volgend jaar zelfstandig

Het college van de gemeente Teylingen heeft besloten dat de VVV Warmond per 1 januari 2010 zelfstandig wordt. Tot die tijd huurt de gemeente een tijdelijke medewerker in om de VVV te ondersteunen in deze opbouwfase naar zelfstandigheid. Het bestuur van de toekomstige VVV moet voor de bekostiging van de activiteiten een subsidieaanvraag doen. Sinds Teylingen zich in 2008 terugtrok uit het VVV Holland Rijnland is de VVV Warmond een gemeentelijke instelling.

 

De vrijwilligers van de VVV Warmond wilden graag een medewerker voor de uitvoering van bepaalde activiteiten, zoals het doen van de administratie en het ontwikkelen van nieuwe producten. Om die reden heeft de gemeente besloten om een tijdelijke kracht in te huren die werkt vanuit het VVV-kantoor in Warmond. De VVV heeft zelf iemand aangedragen die vanaf 17 augustus is aangesteld. Tot 1 januari 2010 financiert de gemeente Teylingen dat, daarna neemt de VVV dat over.De betaalde kracht moet ook de vrijwilligers aansturen en voorbereidingen treffen voor de verzelfstandiging.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×