Ruim 1.100 handtekeningen voor opknappen Stevensbloem

De PvdA heeft ruim 1.100 handtekeningen verzameld, in het kader van de actie `Stevensbloem nu opknappen’. Afgelopen vrijdag werden de 1.169 handtekeningen overhandigd aan de eigenaar van het winkelcentrum Urban Interest. De PvdA was de actie begonnen omdat Urban Interest de bouwplannen op de lange baan geschoven zou hebben, vanwege minder goede ervaringen met de gemeente. Dit is volgens de directeur van Urban Interest echter niet het geval, zo bleek in een gesprek tussen hem en de PvdA/. De directeur verklaarde dat het uitvoeringsplan voor het vernieuwde winkelcentrum inmiddels klaarligt en dat ook de gemeente het daarmee eens is. Wel is er met de omwonenden en Digros nog overleg gaande over de laad- en loslocatie. Nog dit jaar zal de gemeenteraad het bestemmingsplan, waarbinnen de goedkeuring geregeld is, behandelen. Als er geen bezwaren tegen het plan komen, kan de bouw na de vaststelling beginnen.

Leiden Winkelcentrum De Stevensbloem


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×