Er opuit met Nivon Wandelcafé Leiden

Het Nivon Wandelcafé heeft weer diverse activiteiten in petto. Wie van hei houdt, kan volgende week woensdag mee wandelen over de Strabrechtsheide. Dit gebied van 1500 hectare ligt tussen Heeze, Geldrop en Lierop in Noord-Brabant. De wandeling is ongeveer 18 km lang.

Het Wandelcafé van vrijdag 11 september staat in het teken van de “Tour du Mont Blanc”. Fred Borkent zal over deze mooie wandeling vertellen. Het publiek kan hem vervolgens vragen stellen. Het café vindt vanaf 20.00 uur plaats in buurtcentrum De Pancrat aan Middelstegracht 85. De toegangsprijs is 4 euro voor niet-leden.

Op zondag 13 september vindt de maandelijkse rondwandeling plaats. Dit maal is dat de Ter Leederoute bij Leerdam, van 20 km. Op www.nivon-zuid-holland.nl is meer informatie te vinden over de wandelingen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×