Yogaruimte in de 'Oude Smederij', foto: PR.

Yoga met Jacobien in de 'Oude Smederij'

Met veel plezier geeft Jacobien van der Heide haar yogalessen in het nieuwe cursuscentrum in de ‘Oude Smederij’ aan de Haven. Het pand stamt uit 1642 en diende tot ongeveer 40 jaar geleden als smederij. Onlangs is het totaal verbouwd en is er een mooie ruimte gecreëerd, waar cursussen en trainingen worden gegeven. In deze mooie, lichte en sfeervolle benedenzaal starten in september voor het tweede seizoen de yogalessen van Van der Heide, voor jong en oud, met of zonder yoga-ervaring. Zij volgde de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven en een speciale intensieve lerarenopleiding in de Sivananda Yoga Ashram in Orleans, Frankrijk. Van der Heide: “Een onderdeel van yoga is voor mij het delen en doorgeven van de kennis die ik weer heb gekregen van mijn inspirerende leraren. Yoga geeft je steeds meer ruimte en rust, in je lichaam, in je denken en in je leven”.

Nieuw zijn de ‘Yoga Light’ lessen op maandagochtend van 11.00 tot 12.00, een lichte, ontspannende yogales speciaal voor diegenen die het fysiek rustig aan willen of moeten doen. Ook zeer geschikt voor mensen, die zich erg stijf voelen of al een dagje ouder zijn.
De yogalessen bestaan uit een combinatie van lichaamshoudingen, ademoefeningen en ontspanningsoefeningen.

Een kennismakingsles kost € 5,-. Meer info: www.studos.nl/yogales.html

Studio De Oude Smederij, Haven 54, Leiden.

Leiden Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×