Inloopochtend Borstkanker Vereniging

Volgende week woensdag organiseert de regionale afdeling van de Borstkanker Vereniging Nederland een inloopochtend in het Diaconessenhuis. Iedereen die borstkanker heeft gehad, kan hier terecht voor advies over aangepaste kleding en protheses. Ook kunnen de aanwezigen ervaringen met elkaar uitwisselen en is er ruimte voor lotgenotencontact. Deze inloopochtenden vinden maandelijks plaats in de Kapel van het ziekenhuis en duren van 09.30 tot 11.30 uur. In de oneven maanden zijn de bijeenkomsten gepland op de derde maandag en in de even maanden op de derde woensdag. Deelname is gratis, ook voor wie geen patiënt van het Diaconessenhuis is.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×