Autodieven vast

Twee jongens van 17 en 18 jaar zijn vanmorgen in de Merenwijk aangehouden. Het tweetal, waarvan de woonplaats nog niet bekend is, probeerde rond 05.30 uur in te breken in een auto die op de Schokkerwerf stond. Omdat het alarm afging, vluchtten ze. Dit werd opgemerkt door een getuige, die hen op de fiets zag vertrekken. De politie vond hen even later elders in de wijk. In de rugzak die ze bij zich hadden, zaten twee navigatiesystemen, een autosleutel en inbrekerswerktuig. Eén van de navigatiesystemen komt waarschijnlijk uit een auto die op het Magnoliadal stond. De politie vermoedt dat de jongens ook geprobeerd hebben die auto te stelen. De twee zitten nog vast.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×