Politie Leiden zoekt getuigen van dodelijk ongeval

De politie is op zoek naar getuigen van het dodelijke ongeval dat vrijdagmiddag om 14.45 uur gebeurde op de Willem de Zwijgerlaan. Bij het ongeval kwam een 74-jarige vrouw uit Leiden om het leven. Zij reed met haar snorfiets over het fietspad en kwam in botsing met een vrachtauto die bestuurd werd door een 46-jarige man uit Leidschendam. Deze reed vanaf een bouwterrein bij de Groenoordhallen de weg op en kruiste daarbij het fietspad waar de vrouw reed. Met ernstig beenletsel werd de vrouw naar het ziekenhuis gebracht waar ze later aan de gevolgen van het ongeval overleed.

Getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie in het politieteam Leiden – Noord. Dit kan door langs het bureau te gaan of door te bellen met 0900-8844.

Leiden willemdezwijgerdode


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×