Concertorganist Hartmut Rohmeyer, foto: PR.

Hartmut Rohmeyer bespeelt orgel Hooglandse Kerk

De bekende Duitse concertorganist Hartmut Rohmeyer zal aanstaande zaterdag het grote orgel van de Hooglandse Kerk bespelen. Dit in het kader van de ‘Orgelpromenade’, welke al ruim 25 jaar bestaat en de eeuwenoude traditie van openbare orgelbespelingen in stand houdt. Op het programma staan altijd eigentijdse, verrassende of eigenzinnige werken. Deze keer komt de muziek van Henry Purcell, Heinrich Scheidemann, Johann Kaspar Kerll en Johann Sebastian Bach aan de orde, maar ook van Franz Tunder en Dieterich Buxtehude. Het concert begint om 13.30 uur en de toegang is gratis.

Cultuur Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×