Losse kaartverkoop Stedelijk Concertgebouw Leiden van start

Aanstaande maandag start de losse kaartverkoop van het Stedelijk Concertgebouw Leiden. Vanaf 12.00 uur kunnen aan de kassa losse kaarten gekocht worden voor alle concerten van het komende seizoen. De verkoop via internet en telefoon (071-513 17 04) begint op woensdag 12 augustus. Het nieuwe seizoensprogramma staat op de nieuwe website: www.stedelijkconcertgebouwleiden.nl. Abonnementhouders konden al eerder terecht op een plekje voor hun favoriete voorstelling(en) te bemachtigen.

In september opent het Stedelijk Concertgebouw na een verbouwing van drie jaar de deuren weer. De nieuwe Aalmarktzaal zal feestelijk in gebruik worden genomen. Het publiek is welkom tijdens de seizoensopening op zaterdag 12 en zondag 13 september. Tijdens het gratis toegankelijke openingsprogramma ‘De Aanvang’ vinden allerlei optredens plaats. Wie al eerder een kijkje wil nemen, kan op woensdagavond 9 september terecht bij het recital van de beroemde pianist Emanuel Ax in de Stadsgehoorzaal.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×