"Wie herkent deze man?" oproep Politie Hollands Midden

Vanavond, in de vroege editie van ‘Hart van NL’ vraagt de Politie Hollands Midden aandacht voor een man, van wie de identiteit tot nu toe nog onbekend is. Deze man, blank, tussen de 25 en 30 jaar en met een lengte van 1,75 meter, werd op zaterdag 20 juni omstreeks 19.55 uur, aangetroffen op de vluchtstrook van de Rijksweg N11 richting Leiden. De man spreekt Engels (Groot-Brittannië) en gaf de volgende personalia op: Aaron Gibson, geboren 20 maart 1984. Deze gegevens hebben echter niet geleid tot zijn identificatie. Zijn papieren waren volgens zijn zeggen gestolen en hij verklaart een week lang op Schiphol te hebben rondgezworven. Volgens zijn verhaal was hij vanuit Engeland naar Spanje, Frankrijk en België naar Nederland gereisd. De man kon geen verklaring geven voor zijn aanwezigheid op de vluchtstrook van de N11. Via de uitzending van vanavond wordt aan de kijkers gevraagd wie hem herkent. Mensen die meer weten over deze man kunnen bellen naar 0900-8844.

Leiden Nieuws Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×