Foto's: Marjo Heemskerk.

Leidse bootjes duwen mee in 'Gay Pride' Amsterdam

Ruim 560.000 mensen hebben afgelopen zaterdag de ‘Canal Parade’ bekeken, het hoogtepunt van de jaarlijks Gay Pride in Amsterdam. Volgens organisator Frank van Dalen was de oorzaak van de extra grote belangstelling dit jaar vooral te danken aan de vele media-aandacht en meer betrokkenheid uit de samenleving. Natuurlijk speelde ook het mooie weer een belangrijke rol. Er deden ruim 80 boten mee met de parade en speciaal hiervoor waren een flink aantal duwboten uit Leiden naar Amsterdam vertrokken. Sleutelstadfotograaf Marjo Heemskerk voer mee met een van de zeven duwboten van Van Lachniet uit Leiden en maakte op haar tochtje een fotoserie.

Cultuur Leiden Nieuws Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×