Foto: D'Andrea Fotostudio.

Zonnebloemenzee in 't Huis Op de Waard

Afgelopen vrijdagmiddag kwamen Leidenaren Nikos van Aelst en Fons Delemarre met een paar honderd bossen zonnebloemen naar het Huis Op de Waard. Delemarre had een weddenschap met Van Aelst, die werkt bij de bloemenveiling in Rijnsburg, over de bloemen die hij kocht bij de Digros. Inzet van de weddenschap: de houdbaarheid van bloemen die je bij de supermarkt koopt: één week, met  garantie. De bloemen bleken inderdaad meestal een week te staan en toen dat een keer niet zo was kreeg Delemarre gewoon een nieuw bosje bloemen. Van Aelst had de weddenschap dus gewonnen, maar gaf de pallets bloemen toch aan Delemarre. Gewoon, voor de lol. Uiteindelijk gaven ze  de bossen aan de bewoners en medewerkers van verzorgingshuis ‘t Huis op de Waard.

Bij de overhandiging was het daar een gezellige boel. Zeker toen de vestigingsmanager van Digros voor iedereen ook nog eens een bon voor een appeltaart had meegebracht. Glunderend snoepten de bewoners ondertussen van een glaasje advocaat en scheen de zon vrijdagmiddag niet alleen in het water van de Nieuwe Rijn.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×