'Paramaribo Dreams' bij Olof Art Gallery

Van 2 augustus tot en met 12 september presenteert Olof Art Gallery de gevarieerde expositie ‘Paramaribo Dreams’. Op de tentoonstelling is het werk te zien van een groep kunstenaars, die een persoonlijk band met Suriname hebben. De bekende Surinaamse kunstenaar Rinaldo Klas is een van hen. Klas, directeur van het Nola Hatterman Instituut in Paramaribo, is Ambassador Artist bij en voor Olof Art Gallery geworden. Hij stond garant voor de opleiding van kunstenaars met een beperking uit het atelier Opo Aye en wist reguliere kunstenaars en kunstenaars met een beperking binnen het Nola Hatterman Instituut tot een educatieve samenwerking/ integratie te laten komen. Kunstwerken door dit atelier zijn eveneens op de expositie vertegenwoordigd.

De expositie wordt op zondag 2 augustus om 15.00 uur feestelijk geopend met de performance ‘Eenvoud in Tweevoud’ door Willemien van Dijke en Martin Hoevenaars. Beide kunstenaars laten op de tentoonstelling ook hun werk zien.
Meer info en openingstijden: www.olof-art.nl.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×