'Hoe ziet dat eruit?!' bijzondere kijk op projecten Peru

De LAKgalerie presenteert in samenwerking met de Studentenvereniging Ontwikkelingssamenwerking Leiden (SOL) een zeer bijzondere foto-expositie. Twintig studenten van SOL kregen de kans een aantal ontwikkelingsprojecten voor onderwijs, gezondheidszorg en duurzame economie van dichtbij te gaan bekijken tijdens een studiereis naar Peru. Doormiddel van hun foto’s kan de kijker een blik werpen over de schouder van een ontwikkelingsmedewerker en kennismaken met het dagelijkse leven in Lima en Cuzco.

Tijdens de opening, dinsdag 11 augustus om 16.00 uur, kan men kijken, luisteren en mee discussiëren over het nut en de doelstellingen van ontwikkelingshulp. De prachtige foto’s zullen tot en met 10 oktober in de LAKgalerie te zien zijn. Meer info en openingstijden: www.laktheather.nl .

Cultuur Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×