Stomdronken automobilist veroorzaakt aanrijding en botst tegen paal

De politie heeft woensdagavond een 56-jarige automobilist uit Leiden aangehouden die was doorgereden na een aanrijding. Een 32-jarige fietsster uit Leiden werd bij de kruising van de Meerburgerkade met de Hoge Rijndijk aangereden toen ze linksaf wilde slaan om de Hoge Rijndijk op te rijden. De bestuurder bleef even kijken en reed toen weg. Terwijl de vrouw door ambulancepersoneel werd behandeld, knalde er een paar meter verderop een auto tegen en lantaarnpaal. Het bleek te gaan om de veroorzaker van de aanrijding. Hij is direct aangehouden. De man bleek stomdronken achter het stuur te zitten.

De bestuurder had vijf keer teveel alcohol in zijn bloed. Hij kreeg een proces verbaal en mocht zijn rijbewijs inleveren.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×