Gewapende overval op chauffeur

Een gemaskerde man heeft vanmorgen rond 4.40 uur geprobeerd om de chauffeur van een bakkerij te beroven. Dat gebeurde toen de 49-jarige Rijnsburger stond te lossen op de Papaverlaan in Oegstgeest. De overvaller bedreigde de chauffeur daarbij met een vuurwapen. De dader duwde de chauffeur op de grond, schopte hem tegen het hoofd en eiste geld. Toen bleek dat de chauffeur niets bij zich had, ging hij er uiteindelijk vandoor. De politie heeft direct de omgeving afgezocht, maar de man werd niet gevonden.

De politie doet verder onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. De man heeft een getint uiterlijk, is tussen de 20 en 25 jaar, slank en ongeveer 1.85 m lang.

Nieuws Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×