Twee aanhoudingen na mishandeling

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen uit Apeldoorn aangehouden die op de Haarlemmerstraat op de vuist waren gegaan met drie Leidenaren. Drie vrienden uit Leiden liepen rond 03.30 uur over de Haarlemmerstraat en zwaaiden ter hoogte van een pizzeria naar één van de medewerkers. Hierna zagen ze dat ze gevolgd werden door twee jongens die in de pizzeria hadden gezeten. Na een woordenwisseling sloeg één van de Apeldoorners met een terrasstoel naar één van de mannen uit Leiden. Deze kon de stoel afweren. Toen één van zijn vrienden, een 23-jarige Leidenaar, de zaak wilde sussen, werd hem een bloedneus geslagen

De politie werd gebeld en hield ter plaatse al één van de verdachten aan. De andere werd de volgende middag aangehouden. Volgens de verdachten werd hun vriendin uitgescholden.

Leiden Nieuws


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×