Foto: Arie van Dijk.

Ambulancedienst Hollands Midden scoort goed

De Regionale Ambulancedienst, verantwoordelijk voor de ambulancezorg van Hillegom tot Schoonhoven, is in de op 1 juli 2009 gepresenteerde landelijke rapportage Ambulance in-zicht 2008, als best presterende ambulancedienst van Nederland naar voren gekomen. In de rapportage, die jaarlijks wordt uitgebracht, worden de prestaties van alle ambulancediensten in Nederland met elkaar vergeleken in een onderzoek door het onafhankelijke RIVM. Hoewel de Nederlandse ambulance gemiddeld in 91,8% van de gevallen bij spoed binnen 15 minuten bij de patiënt is, ziet de Regionale Ambulancedienst kans om 95,5% van haar spoedpatiënten binnen de wettelijke termijn van 15 minuten te bereiken. Gemiddeld worden deze patiënten in 9 minuten bereikt. Algemeen Manager Pieter Haasbeek zegt trots te zijn op zijn gemotiveerde medewerkers, die door hun inzet hebben bijgedragen aan dit geweldige resultaat.

Leiden Nieuws Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×